ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗЕМЛІ

«Земля – казкова планета, тільки потрібно її берегти»

20 березня- Міжнародний день Землі. Це своєрідна масштабна акція, спрямована на привернення уваги всіх людей до існуючих і ймовірним проблемам нашої планети. Більшість з них стосуються питань охорони навколишнього середовища, глобального потепління, збереження рослинності на планеті.Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім.

Розуміючи важливість екологічного виховання та формування у підростаючого покоління ціннісного ставлення до природи, класні керівники Просянського ліцею провели з учнями тематичні виховні онлайн-заходи: 1 клас – «Казка про Сонечко, планету Земля та Фею», година спілкування у 2 класі " Чи зможу я допомогти своїй планеті", учні 3 класу переглянули і обговорили казку "Збережемо Землю", вікторини до Міжнародного дня Землі у 5 і 6 класах, інформаційна хвилина "День Землі" -9 клас, вікторина присвячена Дню Землі 11 клас.

В учнів закладу освіти виховували розуміння, що Земля – це величезний дар, ресурси якого буде неможливо використовувати вічно, саме тому слід піклуватися про оточуюче нас середовище.

І ми всі разом обов’язково збережемо наш дім, виженемо з нього ворога та почнемо відновлювати багату українську природу!

Бережіть планету!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.