Міднародний день "ДЯКУЮ"!!

11 січня — Міжнародний день “Дякую”

Вітаємо всіх з Міжнародним днем «Дякую», бажаємо Вам якомога частіше від душі дякувати тим, хто своїми словами або вчинками робить Ваше життя легшим, спокійнішим, гармонійнішим. Нехай коло Ваших друзів і добрих знайомих буде як можна ширше, нехай оточуючі Вас люди щедро діляться з Вами своєю добротою, теплом і турботою.

Немає нічого приємного, як почути ці п’ять літер і подарувати людині

шматочок щастя, впевненість у важливості у твоїй долі.

Це магічне слово наші здобувачі освіти вимовляли неодноразово, а тому із задоволенням долучились до флешмобу «Чарівне слово «Дякую!».

Тематичний день в учнів 3 класу розпочався усним онлайн- журналом «Як важливо вміти дякувати», першокласники переглянули відео та навчилися дякувати за турботу про щасливе дитинство, у 2 класі проведена виховна година: " Не забуваю бути вдячним ", учні 4 класу взяли участь у вікторині «Дякую тобі від усього серця». Здобувачі освіти 5, 6, 7 класів переглянули відео та дізналися про історію виникнення та цікаві факти свята.

Пам’ятаймо, що слова подяки володіють чарівними властивостями - люди за їх допомоги дарують радість один одному, висловлюють увагу і передають позитивні емоції, тому не скупімося на добрі і теплі слова, подякуйте у цей день всім, кого ви любите і цінуєте. Сердечно дякуємо всім і кожному , хто наближає нашу Перемогу!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.