Зимові святкування

Свято наближається «МИ В ПЕРЕМОЖНИЙ РІК СТУПАЄМО СМІЛИВО…»

Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Але з особливим нетерпінням всі чекають Нового Року. Бо саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А ще чекаємо подарунків, веселого настрою, а головне - дива. А Новий рік - це свято, коли дива трапляються кожну секунду.

Сьогодні у нашому освітньому закладі в онлайн форматі пройшли різдвяно-новорічні заходи під гаслом «МИ В ПЕРЕМОЖНИЙ РІК СТУПАЄМО СМІЛИВО…»

Учні 1 класу взяли участь у квесті-подорожі «З пінгвінами в Антарктиду за подарунками», учні 2 класу поринулися у Різдвяну казку, учні 3 класу з захопленням шукали новорічні прикраси у квесті «У пошуках новорічних прикрас» і за успішне подолання усіх перешкод від Грінча, - отримали солодкі подарунки. Четвертокласники взяли участь у пригодницькому квесті "У пошуках новорічного Дракона". Учні 5-6 класів організували «Піжамну вечірку», яка завершилася солодким десертом.

Новий рік - свято інтернаціональне, тому цікаво дізнатися, як же його відзначають різні країни світу! 9-11 класи відвідали відео екскурсії, де дізналися про традиції святкування Нового року у Перу, Австралії, Танзанії, Сінгапурі, Японії, Індії, Ефіопії, Данії та Швеції! А ще учні 11 класу на онлай- дошці складали новорічні привітання.

Всі виховні заходи стали чудовим завершенням навчального семестру та подарували гарний настрій всім учасникам.

Нехай попереду нас чекає тільки хороше! Нехай 2024 рік подарує кожному мир і внутрішній спокій, силу душевну і незламність народу.

Нехай здійсниться єдине бажання мільйонів українців по всьому світу!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.