Всесвітній день домашніх тварин

«Ми відповідаємо за тих, кого приручили»

Щороку у багатьох країнах 30 листопада відзначається Всесвітній день домашніх тварин

Ідея про заснування цього свята була озвучена на Міжнародному конгресі прибічників руху в захист природи, що проходив у Флоренції (Італія) в 1931 році.

Це свято допомагає об’єднати зусиллям усіх, хто дбає про домашніх і бездомних тварин.

З метою виховання любові до тварин, поваги до вірності, відданості домашніх улюбленців, відповідальності за приручених тварин, у нашому ліцеї , з учнями проведено виховні години «Ми відповідаємо за тих, кого приручили»

Здобувачі освіти розповідали про своїх домашніх улюбленців, ділилися своїм досвідом піклування про них. Висловлювали свою стурбованість про бездомних тварин, які потребують допомоги .Учні переглянули відео «Як захищають тварин у різних країнах», «Бережливе ставлення до тварин», розгадували ребуси, загадки про тварин. Учні із захопленням слухали вчителів про актуальну проблему бездомних тварин. Статистика просто вразила дітей. Із захопленням слухали і про те, що потрібно робити, коли тваринка загубилася.

Всесвітній день домашніх тварин – це привід нагадати людям про їхню відповідальність за домашніх улюбленців, які для багатьох людей стали дійсно незамінними членами сім’ї. Пам’ятайте , що ми відповідаємо за тих, кого приручили

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.