ПРИВІТАННЯ ДИРЕКТОРА нвк З 1 ВЕРЕСНЯ!

Дорогі діти, шановні батьки, учителі, гості!

Від щирого серця вітаю вас з Днем знань! Це чудове свято, яким ми розпочинаємо новий навчальний рік, єднає усі покоління представників найрізноманітніших професій, бо складну й тернисту дорогу пізнання ми торуємо впродовж усього життя. День знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надій. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини як найбільших гуманістичних цінностей.
Сьогодні перед юними жителями села гостинно відчинить двері наш НВК, який спільними зусиллями, завдяки підтримці спонсорів та батьківського колективу ми відремонтували та підготували до нового навчального року. Загалом за шкільні парти цього року сяде 98 учнів, 24 вихованців дошкільної групи , 7 учнів – першокласників. Для них, маленьких громадян, цей день буде особливо пам’ятним, адже переступивши поріг початкової школи, вони зроблять перші кроки на шляху до вершин духовності і життєвої мудрості, що проляже через прекрасну Країну знань. У цей святковий день хочеться побажати першокласникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання. Сподіваюся, що ви, мої юні друзі, будете сумлінними і розумними учнями, вихованцями найкращого освітнього закладу в Нововодолазькому районі, бо основні показники навчально-виховної роботи: предметні олімпіади, участь школярів у конкурсах та змаганнях свідчать про те, що Просянський НВК є одним із кращих серед навчальних закладів району.

І в цому році наш НВК нагороджено грамотою Нововодолазької райдержадміністрації та районної ради за підсумками конкурсу підготовки до нового навчального року.

Дорогі школярі! В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Упевнена, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті. Загальновідомо, що знання – це сила. Сила творіння, добра, суспільної злагоди та поступу. Вони, мов чисте повітря і життєдайна енергія сонця, необхідні нам для будівництва держави.
Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане останнім для вас. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати, а й основам великої науки під назвою «Життя».
Сьогодні кожен з вас, перегортаючи сторінки свого життя, зупиниться на тій, що має назву "школа". І полинуть тоді думки приємні, життєрадісні, і защемить серце, бо згадаєте своє дитинство, юність, своїх кращих друзів, своїх порадників і наставників – учителів. Щира вдячність вам, дорогі педагоги, всі ті, хто сьогодні навчає і ті , що знаходяться на заслуженому відпочинку за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.

Найщиріші слова подяки, сьогодні хочеться сказати вчителю Молчановій Катерині Григорівні, яка вирішила завершити свою трудову діяльність. Вона щедро ділилася своїми знаннями, плекала справжніх патріотів нашої держави. Її мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.Зичимо Вам, шановна, міцного здоровя, сімейного затишку і достатку. Свої вітання шлю молодим вчителям, які сьогодні входять до нашої дружньої родини Анні Олексіївні та Юлії Олегівні, а також нашому хореографу Юлії Вікторівні. Вдячних учнів та Божого благословення Вам на вчительській ниві. Хочу привітати зі святом обслуговуючий персонал НВК. Завдяки їхній роботі створено належні умови для навчання та виховання учнів. На святі хочеться подякувати нашим благодійникам, які надають постійну допомогу НВК. Перш за все це Вітру Олександру Михайловичу , Колодяжному Сергію Володимировичу, Немашкалу Ігорю Володимировичу , Суржку Сергію Євгеновичу та Коломенському Геннадію Владиславовичу. Дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди , які готові прийти на допомогу школі і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина - це щаслива людина. І доброта обов'язково повертається до того, хто її віддає. . Добрі справи наших спонсорів не залишаються непоміченими - вони як маячки світять тим, хто чекає допомоги. Шановні наші друзі! Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію, віддачу себе дітям, які потребують небайдужого повсякденного піклування і уваги.Дякуємо Вам за матеріальну допомогу НВК і підтримку учням. Ця підтримка - свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання. Від усього серця бажаю Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру в майбутнє нашого краю. Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям. Сердечне спасибі батькам, голові ради НВК Калашнику Василю Васильвичу за проведення поточних ремонтів класних кабінетів та приміщення закладу. Особлива вдячність батькам, які допомагали у ремонті коридору основної щколи На закінчення виступу хочу побажати всім учасникам свята мирного неба, міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони це сила!


Зі святом Вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року! Тож вітай, шкільна родино, гучними оплесками чудовий день — День Першого дзвоника — в Країні сонячних знань!

Кол-во просмотров: 0

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.