Дякуємо за турботу і благодійну допомогу

Чи задумуємося ми хоч інколи над такими поняттями як доброта, милосердя, благодійність? Мабуть, в наш час все частіше і частіше. І не тільки у зв'язку із подіями, що відбуваються на сході країни, а й через те, що в будь-який час, в будь-якому місці і за будь-яких обставин ми маємо пам'ятати, що кожен з нас- Людина.Саме так, Людина з великої літери, і повинні завжди чинити так, щоб про нас згадували з теплотою і вдячністю, як ми це робимо щоразу, коли мова йде про наших спонсорів – Просянського сільського голову Вітра Олександра Михайловича , Колодяжного Сергія Володимировича, генерального директора ТОВ ім.Чкалова, Немашкала Ігоря Володимировича , директора ООО «Норма», приватного підприємця Суржка Сергія Євгеновича та депутата районної ради Коломенського Геннадія Владиславовича , Калашника Василя Васильовича голову ради НВК та батьків учнів нашого навчального закладу. Не можна не згадати про підтримку і розуміння та допомогу начальника відділу освіти Нововодолазької РДА Іващенко Лілію Миколайвну. Дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди , які готові прийти на допомогу школі і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина - це щаслива людина. І доброта обов'язково повертається до того, хто її віддає. Не секрет, що наш шкільний колектив впевненіше стоїть на ногах, коли поряд є надійні друзі і безкорисливі помічники.Багато років поспіль Просянський навчально-виховний комплекс пишається дружбою і співпрацею зі своїми спонсорами. Минають роки, змінюються покоління, а добрі стосунки, традиції, щиросердні дії, співчуття та милосердя, постійна готовність прийти на допомогу, засновані на активній соціальній позиції, багаторічній родинній турботі про вихованців навчального закладу залишаються незмінними. Протягом літа ми отримали відчутну благодійну допомогу в поповненні матеріальної бази нашого НВК, в облаштуванні навчального закладу, створенні комфорту та затишку. Було придбано і встановлено металопластикові двері запасного входу – зараз наш заклад 100 відсотково забезпечений теплими металопластиковими , комфортними дверима і вікнами, здійснено ремонтні роботи покрівлі та коридору приміщенняпочаткової школи, утеплено дах старшої школи, замінено на якісний, теплий та красивий лінолеум у коридорі основної школи. А який чудовий і прекрасний кабінет відремонтовано для вчителів - учительську! Капітально відремонтовано чотири навчальних кабінети та зроблено поточний, естетичний ремонт усіх кабінетів та приміщення НВК за допомоги батьків.

Початок 2015 - 2016 навчального року теж став приємним на зустрічі. На загальношкільне свято, присвячене Дню знань завітали Колодяжний Сергій Володимирович, Немашкало Ігорь Володимирович , Суржко Сергій Євгенович, Вітер Олександр Михайлович,Медведок Сергій Іванович,Сай Микола Григорович.Всі вони звернулися до всіх присутніх з теплими доброзичливими вітаннями, побажали учням впевнено крокувати дорогою знань і вручили подарунки нашим наймолодшим школярам – першокласникам . Добрі справи наших спонсорів не залишаються непоміченими - вони як маячки світять тим, хто чекає допомоги. Шановні наші друзі! Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію, віддачу себе дітям, які потребують небайдужого повсякденного піклування і уваги.Дякуємо Вам за матеріальну допомогу НВК і підтримку учням. Ця підтримка - свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Украіні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру в майбутнє нашого краю. Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

Сподіваємося, що наша співпраця і добрі товариські стосунки триватимуть, а нові проекти та плани реалізуються в майбутньому.

З подякою і повагою директор Просянського НВК Н.П.Коваленко

Кол-во просмотров: 0

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.