1 ВЕРЕСНЯ - РОДИННЕ СВЯТО

Сьогодні у нашому ліцеї відбулося урочисте родинне свято з нагоди Дня знань. Після літніх канікул діти знову повертаються за парти, щоб поринути у світ нових знань. Це особливе свято для тих, хто цього року йде до першого класу, і тих, хто вийшов на фінішну пряму. Це велике свято й для батьків, адже для кожного з них діти– гордість, надія. Тож на свято прийшли цілими родинами.

Святковий захід розпочався з дружнього флешмобу учнів 1-11 класів.

Надія Петрівна, на правах господині закладу, розпочала вітальну частину свята та нагородила грамотами відмінників 2017/2018 року навчання.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Нововодолазької районної державної адміністрації Мерзлікін Роман Валерійович. Голова Нововодолазької районної ради Ротач Світлана Олександрівна приєдналася до привітань та зачитала присутнім вітальну адресу. З найкращими привітаннями до присутніх також звернувся голова сільської ради Вітер Олександр Михайлович.З початком нового навчального року школярів також привітав депутат районної ради Коломенський Геннадій Владиславович, фізична особа підприємець: Сергій Євгенович Суржко, а також завідувач РМК відділу освіти Нововодолазької райдержадміністрації Біловол Людмила Іванівна.

Під час свята для процвітання ліцею почесні гості вручили подарунки.

Дякуючи за привітання та подарунки учні виконали запальні таночки та співали веселі пісні.

ФОТО

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.