Районне свято «На крилах прощального вальсу!»

Червневий вечір, синь безкрая!

Цей день нам довго не забуть.

Випускників ми проводжаємо

У світ широкий, в добру путь!

Шкільний випускний є найбільш значущим і урочистим днем в житті кожного учня. Його чекають довгі 11 років, як випускники, так і батьки з вчителями. У кожному навчальному закладі при підготовці до випускного вечора підходять з усією відповідальністю. Цього року ця важлива подія в житті випускників Нововодолазького району, батьків та вчителів відбулась урочисто та на високому рівні у Просянському НВК.

23 червня на святково прикрашеному майданчику навчального закладу зібралися випускники Ватутінської ЗОШ І-ІІІ ст., Липкуватівського НВК, Караванського НВК, Охоченської ЗОШ І-ІІІ ст., Просянського НВК, Станичненської ЗОШ І-ІІІ ст. Сьогодні до НВК завітало 43 вродливих дівчат та статних хлопців, які немов завдяки чарам за одну ніч перетворились із звичайних школярів у шикарних леді та елегантних джентльменів. Навіть природа цього дня скорегувала свої плани і вирішила освіжити прохолодою та свіжістю літнього дощу. А чарівні танці вихованців хореографічного гурта «Сяйво» зачарували всіх присутніх.

Ведучі свята Кулик Олексій та Гузь Ганна Олексіївна поіменно назвали кожного випускника їх першого вчителя, класного керівника та директора навчального закладу, які урочисто зайшли по червоній доріжці на свяковий майданчик.

Зі святом, успішним закінченням навчальних закладів та вступом у доросле життя випускників привітали голова Нововодолазької районної державної адміністрації Мерзлікін Роман Валерійович, голова Нововодолазької районної ради Ротач Світлана Олександрівна, заступник голови Нововодолазької районної державної адміністрації Балюк Людмила Миколаївна, виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Нововодолазької районної державної адміністрації Чаюк Людмила Миколаївна, голови сільських та селищних рад: Просянський сільський голова - Вітер Олександр Михайлович, секретар Станичненської сільської ради - Власюк Юлія Василівна, голова Ватутінської сільської ради - Казакова Наталія Іванівна, Караванський сільський голова - Пасько Сергій Миколайович, Бірківський селищний голова - Харченко Олег Валентинович, Охоченський сільський голова - Шестаков Микола Віталійович.

Під гучні оплески, із рук керівників району, випускники отримали документ про здобуття середньої освіти, кращі випускники 2018 року, які досягли високих результатів у навчанні, дослідницькій роботі, творчості, спорті отримали свої заслужені нагороди та подарунки. Золотою медаллю за високі досягнення у навчанні, подякою відділу освіти Нововодолазької держаної адміністрації, подарунками районної державнної адміністрації та районної ради нагородили випускниць Ватутінської ЗОШ: Квасняк Катерину та Осику Марину.

Теплі слова привітань та цінні подарунки подарували голови сільських рад випускникам - 2018.

Вчорашні учні віддали належну шану своїм учителям, котрі змалку плекали їх, навчали, творили із кожної дитини особистість, а сьогодні відправляли у самостійне плавання. Випускники дякуючи, подарували вчителям квіткову композицію, а потім закружляли у вирі випускного вальсу. Кружляючи у танці, красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками.

Напутні слова, яскравий фейерверк та пісня у виконанні директорів навчальних закладів стали епілогом свята.

Прощалися діти зі своїм безтурботним дитинством. А воно тріпотінням голубиного крила, різнобарвними кульками мрій, надій і сподівань летіло ввись, аж доки не розтануло у небесній сині.

Завдяки цікавим танцювальним конкурсам організованими досвідченою ведучою Трегубовою Оксаною свято для випускників мало не офіційне та веселе продовження. А з першим промінчиком сонця цей мирний ранок сповістив про початок дорослого життя.

МИЛІ І ДОРОГІ НАШІ ВИПУСКНИКИ! ВІТАЄМО ВАС ІЗ ЗАКІНЧЕННЯМ ШКОЛИ, З ВИПУСКНИМ!

БАЖАЄМО ВСІМ РІВНИХ ДОРІГ І ПОПУТНОГО ВІТРУ!

НЕХАЙ У ВАШОМУ ЖИТТІ БУДЕ БАГАТО ДОБРА, НЕХАЙ ЗАВЖДИ БУДЕ В СЕРЦІ ЛЮБОВ,

А ПОРУЧ ІДУТЬ ДРУЗІ, ЯКІ ПІДТРИМАЮТЬ І ДОПОМОЖУТЬ!

НЕХАЙ УСІ ВАШІ ЗАПОВІТНІ МРІЇ ЗБУДУТЬСЯ НАЙКРАЩИМ ЧИНОМ, І ВИ ЗІ СТІЙКІСТЮ, МУЖНІСТЮ І ТЕРПІННЯМ ПЕРЕМОЖЕТЕ ВСІ НЕПРИЄМНОСТІ І ПОДОЛАЄТЕ ВСІ ПЕРЕПОНИ!

Фото.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.